woensdag 12 februari 2020

nieuw jaar een nieuw begin.

hey allemaal,

mijn excuses dat het zo lang geleden is. ik heb er gewoon niet mer aan gedacht om kaartjes op mijn blog online te zetten. maar heb wel met verschillende ideeën bezig geweest. zo ben ik ook begonnen met een bullet journal wat me erg bevalt en sinds kort ben ik ook albums aan het maken, dus nu ben ik aan het bedenken post ik ze hierbij wat  ik voornamelijk heb opgericht voor mijn atc kaartjes of post ik op mijn andere blog die ik eerst hiervoor had, maar bijna nooit iets op poste? dat moet ik nog bekijken.

verder gaat alles goed met mij, alleen ik ben met mijn opleiding gestopt en ben nu volop werk aan het zoeken en eventueel aan het kijken voor een nieuwe studierichting, dus daar kruipt best wel wat tijd in. waardoor ik ook nu veel minder aan de knutsel ben.

en nog een reden waarom ik minder gepost heb. ik vergeet mooie en goede foto's van mijn kaartjes te trekken met als gevolg dat ik niets kan plaatsen, dus daar ga ik dit jaar ook aan werken!

voorlopig beloof ik niet om elke week te posten en op welke dag dat dan zou zijn, eerst alles weer even op zijn plooi krijgen en uitdokteren maar ik hoop dat ik in maart- april terug als voorheen bezig was met posten enz. maar meer volgt er nog over en gewoon in het oog houden

nog een fijn jaar en hopelijk tot snel!!

groetjes Hanne

ps de link naar mijn vorige blog
https://kreahanne.blogspot.com/

1 opmerking:

 1. Do you realize there is a 12 word sentence you can communicate to your partner... that will induce deep feelings of love and instinctual appeal to you deep inside his chest?

  Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and guard you with all his heart...

  12 Words Will Trigger A Man's Desire Response

  This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work harder than before to to be the best lover he can be.

  Matter of fact, triggering this all-powerful impulse is so essential to getting the best possible relationship with your man that the second you send your man one of these "Secret Signals"...

  ...You'll instantly find him expose his soul and heart to you in a way he's never expressed before and he'll perceive you as the one and only woman in the world who has ever truly interested him.

  BeantwoordenVerwijderen